Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Meer succes voor 's-Gravendeelse / Dordtse hoedenmaakster Nienke Visser

7 februari 2010

DORDRECHT/GRAVENDEEL - De hoedenmaakster Nienke Visser - de Meer krijgt steeds meer succes. De vroeger in Dordrecht wonende kunstenares, die nu vaak vanuit 's-Gravendeel de stad opzoekt, heeft diverse  bekende Nederlanders hoeden ontworpen. Haar bekendheid groeit nu verder, zo blijkt ook aan het bezoek aan haar website www.hoedenenzo.nl   Nienke was in het verleden onderwijzeres in het Dordtse Sterrenburg bij juffrouw Spits van de Twinkelhof. Haar man Hessel is getogen in Dordrecht en was leraar aan de HTS. Die opleiding mist hij nog steeds in de stad.

Nienke Visser - de Meer is een zus van de ook in Dordrecht bekende keramiste Femmy van Baaren  - de Meer, die atelier de Ekster aan de Hofstraat heeft.

Deel dit bericht met je vrienden!