Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Kerk de Wijnstok organiseert de 25 ste kinderspeelgoed- en kledingbeurs vieren

5 februari 2010

DORDRECHT - De 25 ste speelgoed- en kinderkledingbeurs wordt op donderdag 11 maart 2010 om negen uur geopend in de kerk de Wijnstok in Dubbeldam.. De opbrengst gaat weer voor dertig procent naar een goed doel. De verkoper krijgt dan zeventig procent van de opbrengst, maar kan er ook voor kiezen om alles te bestemmen voor een goed doel.

Nog steeds blijkt aan deze beurs een grote behoefte te bestaan.  Vragen kunnen worden gesteld via speelgoedbeursdwijnstok@live.nl  Corine Fernhout, Anneke de Vries, Joke Overwater en Marjolein de Leeuw van Weenen dragen het jubileumevenement. Inlichtingen en vragen ook via 6213981 of 6210773 of 6172730.

Lees meer over:

kerk dubbeldam de wijnstok
Deel dit bericht met je vrienden!