Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Beroving op de Dordwijklaan: twee aanhoudingen

5 februari 2010

DORDRECHT - Met hulp van getuigen hebben politiemensen na een beroving twee verdachten aangehouden. Politiemensen gingen op donderdagavond 4 februari 2010 naar de Dordwijklaan in Dordrecht. Een 16-jarig meisje uit Dordrecht was beroofd van haar tas. Zij fietste door het tunneltje van de N3.

Twee verdachten duwden haar waardoor het slachtoffer viel. Een van de twee pakte de tas van het meisje. Hardlopers die in de buurt liepen hielpen het slachtoffer en gingen achter de verdachten aan. Ze hielden er in ieder geval een aan. Het ging om een 16-jarige jongen uit Dordrecht. In het onderzoek volgde een tweede aanhouding van een 19-jarige man uit Dordrecht. De gestolen tas is terug gevonden.

Lees meer over:

n3 beroving dordwijklaan
Deel dit bericht met je vrienden!