Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Aanhouding na achtervolging over de rijkswegen

5 februari 2010

DORDRECHT - Na een lange achtervolging hebben agenten een 29-jarige man uit Frankrijk aangehouden. Ze zagen de verdachte op donderdagavond 4 februari 2010 over de rijksweg A16 rijden bij Dordrecht. De bestuurder negeerde het stopteken van de politie en reed door. Er begon een achtervolging in eerste instantie door Brabant. Met hulp van een file lukte het de politie de verdachte te laten stoppen.

De bestuurder probeerde weer door te rijden waarbij een agent kans zag de 29-jarige met pepperspray te spuiten. Dat had geen resultaat en de verdachte reed verder en sloeg de rijksweg A58 op. Hierbij haalde zijn auto hoge snelheden waardoor het andere verkeer op de snelweg gevaar opliep. Uiteindelijk lukte het bij de afslag Goes de verdachte van de snelweg te rijden. Zijn auto belandde in een sloot. De 29-jarige verzette zich flink bij zijn aanhouding. In de sloot bij de auto vond de politie diverse soorten drugs. De verdachte is ingesloten in een politiecel.

Lees meer over:

A16 drugs
Deel dit bericht met je vrienden!