Alles over Dordrecht...
04feb 2010

Getuige meldt: ,,Man gewond op NS station blijkt geen ongeluk"

DORDRECHT - Op 2 februari 2010 raakte er een man gewond op het NS station (zie ook link onder).

Vandaag ontving Dordrecht.net de onderstaande reactie van een getuige, die verder ongewijzigd wordt weergegeven als getuigenis:

"aan mijn hoela met je over het hoofd gezien. hij keek mij aan en ging zitten! en bleef zitten ook toen de trein bestuurder toeterde!! door hem heb ik een trauma opgelopen dit is wat ik zag en mee maakte!!! op spoor 1 kwam een intercity die 5 min vertraging heeft aan op spoor 1, ik zag een jonegn lopen. ik keek naar de trein die aan kwam rijden in de verte en op een begeven moment horrde ik aan mijn rechter kant kronk kronk van de stenen die langs de reels liggen alsof iemand erop liep en ik keek en ik zag die jongen. de jongen keek mij aan en keek naar de trein en ging dood normaal zitten. op het moment dat de trein toeterde deed ik mijn handen op mijn oren en draaide ik mijn eigen om, na een seconde of 2 keek ik weer naar de jongen. en..............ik zag hem zijn hand/arm op steken alsof hij de trein wou weg duwen of tegen houden en ehm............ ik hoorde zijn boten kraken."

Zie ook:
Man gewond op CS Dordrecht (di, 2 feb 2010)


Deel dit bericht met je vrienden!