Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Verdachten beroving van beroving aan de Dolhuisstraat; aangehouden

4 februari 2010

DORDRECHT - Een 19-jarige man uit Zwijndrecht en een 17-jarige jongen uit Dordrecht zijn op 3 februari in hun woonplaatsen aangehouden. Ze worden in verband gebracht met de beroving van een 16-jarige jongen op 15 januari 2010 op de Dolhuisstraat in Dordrecht.

De jongen fietste toen tussen 14.30 en 15.00 uur in deze steeg en werd tegengehouden door een man die hem zijn telefoon afhandig maakte. Niemand raakte gewond en de dader vluchtte weg. Het slachtoffer deed aangifte, waarop de recherche een onderzoek startte. Daaruit kwamen de namen van beide verdachten naar voren. Beiden zijn in verzekering gesteld.

Lees meer over:

beroving dolhuisstraat
Deel dit bericht met je vrienden!