Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

VVD en GroenLinks haken in op Ophefdebat van PvdA in Dordrecht

3 februari 2010

DORDRECHT - VVD en GroenLinks hebben, net als ook Beter voor Dordt (BVD) aangekondigd om vrijdagavond in het Centrum voor Beeldende Kunst (CBK) met PvdA wethouder en lijsttrekker Jan Lagendijk in debat te gaan. Irene Koene, nummer zes bij de VVD, zal op 5 februari over leefbaarheid en verloedering de degens willen kruisen. GroenLinks zal vertegenwoordigt zijn door lijsttrekker Mary Ruisch of raadslid Inge Stevens. Het debat begint om 20 uur precies en is onderdeel van een serie van drie.

De VVD zal op 12 en 19 februari ook vertegenwoordigers sturen naar zoals de PvdA het noemt Ophefdebat.  John van der Net komt meepraten over sport op 12 februari en Joanneke van Benthem komt op 19 februari meepraten over cultuur.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!