Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Maurice de Hond komt Beter voor Dordt en andere regiopartijen scherpen

2 februari 2010

DORDRECHT/DRECHTSTREEK - Maurice de Hond, nationaal bekend als (kies) marktonderzoeker, komt Beter voor Dordt en andere regiopartijen scherpen. Dat doet hij op een bijeenkomst op donderdag 11 februari in de horecagelegenheid van FC Dordrecht in Dordrecht.

Het is in beginsel een avond voor kandidaten voor de gemeenteraad uit de regio, maar de pers is daarover geinformeerd om eventueel dit te volgen. Beter voor Dordt heeft momenteel zes van de 39 zetels in de gemeenteraad in Dordrecht in bezit. De partij hoopt te profiteren van de aantrekkelijkheid van regionale partijen. In Spijkenisse is de lokale partij de marktleider. Beter voor Dordt zet er zich voor in om de grootste partij van Dordrecht te worden, zodat het initiatief bij de vorming van het nieuwe dagelijks bestuur van de stad de partij toevalt. Door de combinatie met de Verenigde Senioren Partij kan Beter voor Dordt thans al bogen op een samenwerkingsverband dat acht zetels in de raad groot is.

Maurice de Hond volgt ondermeer de ontwikkelingen op de kiezersmarkt en geeft tips hoe partijen daar nog beter hun antenne op kunnen richten. Hij doet ook aan permanent lokaal kiezersonderzoek. Beter voor Dordt wil door actief en eigentijds campagne te voeren laten doorklinken beter voor Dordrecht te zijn dan andere politieke keuzes. Piet Sleeking is de lijsttrekker, die ook al op de landelijke TV komt in de uitzending voor de politieke partijen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!