Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Rabobank Drechtsteden is een feit

1 februari 2010

DORDRECHT - De voorgenomen fusie tussen Rabobank Drechtsteden Midden-Noord en Rabobank Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht is door de leden goedgekeurd. De aanwezige leden stemden (vrijwel) unaniem in met het fusievoorstel van de beheerscolleges tijdens de algemene vergadering op dinsdag 26 januari 2010. De twee banken gaan met ingang van 1 maart 2010 samen verder als één bank onder de naam 'Rabobank Drechtsteden'.

Ad Boom, directeur van de nieuwe Rabobank Drechtsteden is verheugd over de instemming van de leden. "De Rabobankkantoren in Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht zijn vanaf 1 maart 2010 kantoren van Rabobank Drechtsteden. Deze nieuwe bank heeft een balanstotaal van circa 2,4 miljard euro en 250 medewerkers. Door de schaalvergroting kunnen wij onze financiële dienstverlening nog verder uitbreiden en sneller inspringen op nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen wij de financiële belangen van onze leden en klanten nog beter behartigen. Wij gaan dan ook met vertrouwen de toekomst tegemoet."

Beide banken zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de fusie. Medewerkers blijven zoveel mogelijk werkzaam op hun vertrouwde plek. Rabobank Drechtsteden wil ook in de toekomst dichtbij, betrokken en toonaangevend blijven.

Nadere informatie kunt u verkrijgen bij Ad Boom, directeur Rabobank Drechtsteden
Wilgenbos 1, 3311 JX Dordrecht, telefoonnummer: (078) 653 14 00.

Lees meer over:

drechtsteden rabobank ad boom
Deel dit bericht met je vrienden!