Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw na steekincident aangehouden

1 februari 2010

DORDRECHT - Agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid hebben op 1 februari een 30-jarige vrouw uit Dordrecht in haar woonplaats aangehouden. Ze zou eerder die dag in Zwijndrecht met een 24-jarige vrouw uit Zwijndrecht hebben gevochten en haar hebben gestoken. Het slachtoffer liep een wond op die in het ziekenhuis behandeld moest worden.

Er werden geen vitale delen geraakt. Het slachtoffer was niet in levensgevaar en heeft op het politiebureau aangifte kunnen doen. Direct na de melding is de politie ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te verrichten en buurtonderzoek te doen. De verdachte was toen al verdwenen, maar werd na enkele uren in Dordrecht aangetroffen en aangehouden. Ze is in verzekering gesteld. De recherche doet onderzoek naar het incident en de toedracht. De oorzaak van de ruzie ligt mogelijk in de relatiesfeer.

Lees meer over:

zhz ruzie steekincident
Deel dit bericht met je vrienden!