Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

PvdA op bezoek in Krispijn

1 februari 2010

DORDRECHT - De PvdA bezocht zaterdag 30 januari in de sneeuw de wijk Krispijn, deze keer de dichtersbuurt. Om 11 uur trokken de PvdA'ers vanaf de supermarkt Bas van der Heijden de wijk in. Ook ditmaal weer met veel bewoners gesproken. De PvdA wil: Geen overlast kamerverhuur, een aantrekkelijke wijk voor ondernemers, wijkbudgetten en een doede kwaliteit van wonen.

Aandachtspunten vanuit de bewoners waren: Overlast kamerverhuur (in sommige straten wel meer dan 5% dat de grens is), te weinig parkeerplaatsen, regelmatig huisvuil/rotzooi naast de ondergrondse containers, plaatsen van fietstrommels (overdekte fietsenrekken), zorgen dat de Noodopvang voor arbeidsmigranten die geen onderdak hebben er snel komt (via het Leger des Heils).

De PvdA verzamelt de reacties van bewoners in de wijken en wil hiermee aan de slag gaan.

Deel dit bericht met je vrienden!