Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Aangehouden na mishandeling 15-jarige op de Johanna Naber-erf

1 februari 2010

DORDRECHT - De politie heeft rond middernacht - van zaterdag 30 januari op zondag 31 januari - een 51-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 15-jarige jongen uit Dordrecht. De jongen was zaterdagavond laat op straat met vriendjes op het Johanna Naber-erf. Zij gooiden sneeuwballen tegen de woning van de 51-jarige man. Die kwam daarop naar buiten en had zichzelf niet meer onder controle.

Hij sloeg de 15-jarige. De jongen ging ervandoor naar zijn ouders waarna de politie werd gealarmeerd. De jongen deed aangifte waarop de man werd aangehouden. Die gaf tijdens het verhoor aan een waas voor zijn ogen te hebben gekregen en betuigde spijt. Na overleg met het openbaar ministerie kreeg hij een boete van 370 euro die hij direct betaalde waarna hij naar huis mocht.

Deel dit bericht met je vrienden!