Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

MNC Dordrecht dames en heren blijven winnen

1 februari 2010

DORDRECHT - Zaterdag 6 februari spelen de Dames- en Herenwaterpoloteams van MNC Dordrecht een belangrijke thuiswedstrijd in thuisbasis Aquapulca tegen concurrenten voor het kampioenschap en promotie.

De dames van MNC Dordrecht wonnen zaterdag 30 januari de thuiswedstrijd tegen het sterke TBS/RES uit Tilburg met 8-4. De MNC-ers hopen die lijn vast te houden tegen Njord, dat op de derde plaats staat achter MNC Dordrecht. De wedstrijd begint om 19.10 uur. Koploper Arethusa staat 3 punten voor op MNC Dordrecht, maar moet nog op bezoek komen in Dordrecht.

De heren van MNC Dordrecht staan bovenaan in de 1e klasse Bond, doordat de naaste concurrenten.afgelopen weekend punten verspeelden en MNC Dordrecht een moeilijke overwinning boekte tegen Hoogenboom BZ&PC uit Bodegraven. Zaterdag komt concurrent Polar Bears 2 op bezoek in Dordrecht. Bij een gelijkspel of winst houdt MNC Dordrecht een kampioenschap geheel in eigen hand. De wedstrijd begint om 20.00 uur.
De toegang voor beide wedstrijden is gratis.

Deel dit bericht met je vrienden!