Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden wegens ambtsbelemmering aan de Azobe

1 februari 2010

DORDRECHT - De politie heeft op vrijdag 29 januari eind van de middag een 60-jarige man uit Dordrecht aangehouden in een woning aan de Azobe. De politie kreeg de melding dat de man mogelijk zijn aanstaande ex-vrouw iets aan kon doen na een eerdere incident die middag op een advocatenkantoor.

Agenten namen poolshoogte op het woonadres maar de man wilde hen niet binnenlaten of zijn vrouw roepen om te laten zien dat ze in orde was. Daarop gaven de agenten aan toch naar binnen te willen waarop de man zich flink verzette. Hij werd aangehouden wegens ambtsbelemmering. In de woning werd met de vrouw gesproken. Ze bleek gelukkig ongedeerd en was niet bedreigd. De verdachte is in verzekering gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!