donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

VVD neemt polshoogte bij kapotte markt-toiletten in Dordrecht

31 januari 2010

DORDRECHT -  De kapotte toiletten voor de martklieden, die VVD-lijsttrekker Ferdinand J. van den Oever desnoods zelf gaat maken zo zei hij in de gemeenteraad, houden ook zijn (kandidaat) raadsleden bezig. Een actueel verslag van de VVD-site:

"Al langere tijd zijn er problemen met het toilet in de fietsenstalling onder V&D aan het Statenplein. Met name marktkooplieden ondervinden hiervan op vrijdag en zaterdag veel hinder. Als het toilet weigert moeten zij gebruik maken van de welwillendheid van winkeliers.

Enkele weken geleden gaf wethouder Ferdinand van den Oever opdracht om de problemen te verhelpen. Dit leek succesvol, totdat zaterdag op de website Dordrecht.net opnieuw melding werd gemaakt van een defect.

Gemeenteraadslid Joanneke van Benthem en kandidaat-raadlid Bastiaan van Beusekom van de VVD namen zaterdagmiddag poolshoogte. Het bleek inderdaad dat de twee toiletten gesloten waren. Bereidwillige beveiligingsmedewerkers van Drechtwerk gaven een toelichting. Het blijkt dat er een pomp defect is en de komende dagen moet een gat in de muur gemaakt worden om die te repareren of te vervangen. Om de marktkooplieden tegemoet te komen, plaatste de gemeente een tijdelijk toilet in de fietsenstalling. "

Hopelijk zijn de problemen snel opgelost. De VVD houdt de vinger aan de pols. (meer nieuws over de VVD op de website: www.vvddordrecht.nl

Zie ook:

Lees meer over:

VVD
Deel dit bericht met je vrienden!