dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Soap in Dordrecht rond kapotte WC voor weekmarkt gaat door

29 januari 2010

DORDRECHT - De toiletten zijn weer kapot. Die informatie troffen de marktlieden en binnenstadsbezoekers vrijdag weer aan bij de toegang tot de fietsenstalling onder waren V & D. De gemeente trof vandaag (zaterdag) een tijdelijke noodvoorziening: een portocabine. Dat luchtte zeker de marktlieden iets op.  Ze zijn aangewezen op deze voorziening.

De echte toiletten waren weer afgezet, nadat deze wc's ook vorig jaar maanden stuk waren. Onder druk van VVD wethouder en na vragen van het CDA werden de WC's half januari gemaakt. Het bleek voor korte duur te zijn.  De echte toiletten hebben nu te maken met een kapotte pomp, zo kregen marktlui te horen in deze toiletsoap.

Lees meer over:

VVD CDA V&D soap kapotte wc marktlieden
Deel dit bericht met je vrienden!