donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Politie onderzoekt toedracht ongeval op de Laan der Verenigde Naties

29 januari 2010

DORDRECHT - De politie onderzoekt de toedracht van een ongeval op donderdagmorgen 28 januari omstreeks 08.30 uur op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht bij de afslag naar de A16 in de richting van Rotterdam.

Een 41-jarige automobilist uit Dordrecht en een auto van Rijkswaterstaat met een 44-jarige bestuurder kwamen met elkaar in botsing, waardoor de twee voertuigen zwaar beschadigd raakten. De twee bestuurders hadden onder andere last van hun nek en werden voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. De politie zoekt getuigen van de aanrijding en vraagt mensen die het ongeval hebben gezien contact op te nemen via 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit bericht met je vrienden!