zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Inloopavond voor bestemmingsplan rond komst Hostel/Dordrecht

29 januari 2010

DORDRECHT - Een inloopavond rond plannen voor het hostel, een huis voor 24 dakloze drugsverslaafden, wordt op woensdag 3 februari tussen 18 en 20 uur gehouden in gebouw Innovam aan de Karel Lotsyweg 145. Deze informatieavond is ook bedoeld om mensen de kans te geven vragen te stellen. Het bestemmingsplan ligt ook ter visie en een ieder kan een reactie geven., Daarvoor staat vanaf 27 januari een termijn van zes weken.

De leefbaarheid in de buurt moet minstens hetzelfde blijven tussen de situatie voor en na de komst van het hostel, zo luidt het uitgangspunt van de gemeente. Een beheersgroep waarin bewoners en belanghebbenden meedraaien, zien daarop toe.

Deel dit bericht met je vrienden!