donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Vier aanhoudingen bij controle op de A16

27 januari 2010

DORDRECHT - Tijdens een controle op de A16 zijn in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 januari 4 aanhoudingen verricht. Van een personenauto bleek de bestuurder, een 25-jarige man uit Rotterdam, geen rijbewijs te hebben. De bijrijder, een 21-jarige man uit Rotterdam, gaf een valse naam op en probeerde zich te legitimeren met een vermoedelijk vervalst ID-bewijs.Later kwam zijn echte ID-bewijs te voorschijn.

Ook de bestuurder en bijrijder van een Frans voertuig werden aangehouden. Agenten roken een henneplucht waarna verder onderzoek uitwees dat de twee softdrugs bij zich hadden. De twee kregen een transactie aangeboden, maar konden deze niet betalen. Daarop werden de 26-jarige man en 29-jarige vrouw uit Frankrijk aangehouden.

Lees meer over:

rijbewijs A16 softdrugs
Deel dit bericht met je vrienden!