Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Zwaar gewond aan de Nieuwstraat

26 januari 2010

DORDRECHT - Een 33-jarige man uit Ierland is zwaar gewond in het ziekenhuis opgenomen. In de nacht van maandag op dinsdag 26 januari 2010 rond middernacht kwam de melding dat er iemand buiten voor de deur lag van een horecagelegenheid op de Nieuwstraat in Dordrecht. Agenten vonden inderdaad het slachtoffer.

Direct stelden politiemensen een onderzoek in. Daaruit bleek dat het slachtoffer dronken de horecagelegenheid binnenkwam. In verband met zijn dronkenschap kreeg de man niets en begeleidde men hem naar buiten. Wat er daar precies gebeurde is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk vond er een schermutseling plaats tussen het slachtoffer en een andere 45-jarige man uit Papendrecht. Agenten hielden deze man aan wegens zware mishandeling en hij zit nog vast.

Omdat er nog veel onduidelijk is zoekt de politie getuigen die rond middernacht zagen wat er op de Nieuwstraat gebeurd is. Getuigen kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de afdeling recherche in Dordrecht.

Lees meer over:

mishandeling Nieuwstraat
Deel dit bericht met je vrienden!