maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

VVD Dordrecht opent nieuwe site

25 januari 2010

DORDRECHT - Lijsttrekker en wethouder Ferdinand van den Oever heeft op 20 januari de vernieuwde website van www.vvddordrecht.nl geopend. Na een intensieve voorbereidingstijd kon de website -geheel in de landelijke VVD-huisstijl - worden opgestart. "Ik ben hartstikke trots op de nieuwe website", aldus Van den Oever. "Hier is heel hard aan gewerkt, maar wat belangrijker is, het straalt exact het VVD-gevoel uit"

Van den Oever prees met name de foto's en filmpjes van de VVD-kandidaten. "We hebben foto's gemaakt op de weekmarkt in de Dordtse binnenstad, tussen onze kiezers in. Dat is ook exact waar wij willen zijn: tussen de mensen, voor de mensen."

De kandidatenlijst van de VVD is een mooie afspiegeling van de Dordtse samenleving. "Ondernemers, mensen met een leuke baan, midden in de samenleving", zo typeert Van den Oever de kandidaten.

"En wat belangrijker is: onze kandidaten zijn betrokken kandidaten en met een hart voor de stad." De VVD website is ontworpen door het Dordtse internetbedrijf Avant. De foto's zijn gemaakt door Rinie Boon en de filmpjes zijn geproduceerd door DAVE Da Vinci College.

Bijschrift foto: Ferdinand van den Oever opent de website met een muisklik.

Deel dit bericht met je vrienden!