maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Politie houdt man aan na vernielingen in café aan de Dubbeldamseweg Zuid

25 januari 2010

DORDRECHT - Vrijdagavond 22 januari rond 18.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Dubbeldamse weg Zuid. Een 48-jarige man had onenigheid gezocht met het aanwezige publiek. Wat de exacte toedracht is geweest werd niet duidelijk.De verdachte had hierna een aantal vernielingen in het café aangericht en was in zijn auto weggereden.

Even later was de verdachte weer teruggekomen en had de ruiten van de personenauto van één van de bezoekers ingeslagen. Getuigen konden een duidelijk signalement geven waarna de politie een onderzoek in heeft gesteld naar de identiteit van de verdachte. Die kon uiteindelijk rond 03.30 uur worden aangehouden in zijn woning in Strijensas. De verdachte is ingesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!