donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Poolse man aangehouden voor diefstal benzine op de Zuidpunt

25 januari 2010

DORDRECHT - Een 32-jarige inwoner van Polen is in de nacht van zaterdag op zondag 24 januari aangehouden op verdenking van diefstal van benzine. Een getuige had de politie gebeld nadat hij had gezien dat een man zich vreemd gedroeg nabij een vrachtwagen op de parkeerplaats van een benzinestation op de Zuidpunt, rijksweg A16.

De politie kon de man in zijn auto controleren op de A16 nabij Lage Zwaluwe. Het bleek dat er in de auto een aantal jerrycans stonden die gevuld waren met benzine. Aangezien de verdachte geen logische verklaring kon geven voor het bezit van deze jerrycans werd besloten de man aan te houden.

Uit een later door de politie ingesteld onderzoek bleek dat de benzine vermoedelijk afkomstig is uit een vrachtwagen die daar geparkeerd stond. De benzine is inbeslaggenomen.

Lees meer over:

diefstal A16 zuidpunt lage zwaluw
Deel dit bericht met je vrienden!