woensdag 20 januari 2021

Alles over Dordrecht

PvdA steunt herinnering aan Oude Postkantoor

18 januari 2010

DORDRECHT - Steun voor vastleggen van de herinnering aan het oude Postkantoor aan het Bagijnhof. Daarover praat dinsdagavond de Dordtse politiek verder. De PvdA-fractie zegt bij monde van Jacqueline van der Berg sympathiek tegenover het plan van Jaap Bouman en Theun Okkers te staan. Ze schrijft:

Dinsdagavond 19 januari 2010 is gaat het in de Adviescommissie, om 20.00 uur in Stadskantoor, onder meer over de inrichting van het Achterom/Bagijnhof. Het initiatief van Dordtenaren om de schaduw van ons oude postkantoor terug te laten komen in de bestrating vind ik een aardig idee. Ook de PvdA voelt er wel voor. Dinsdagavond wil ik bespreken hoe dit idee is te realiseren op een fraaie manier. Zodat het oude postkantoor toch herinnerd kan blijven, en dat het ook aardig is om te zien.

Deel dit bericht met je vrienden!