maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Meisje mishandeld in de Sterrenburgtunnel; Politie zoekt getuigen

13 januari 2010

DORDRECHT - Een 13-jarig meisje uit Dordrecht is op dinsdag 5 januari mishandeld door een drietal onbekende jongens. Het meisje fietste die avond tussen 19.30 en 20.00 uur door de Sterrenburgtunnel van de Galileïlaan richting de Hugo van Gijnweg.

In de tunnel kwamen drie jongens haar tegemoet en versperden haar de weg. Toen het meisje hen wilde passeren, sloegen de jongens haar in elkaar. Uiteindelijk kon ze wegvluchten. De drie verdachten vertrokken te voet in de richting van de Galileïlaan. De verdachten zijn alle drie rond de 16 à 17 jaar en hebben een licht getint uiterlijk. Twee van hen zijn lang en één van hen is korter met een gezet postuur. Alle drie droegen zij een spijkerbroek, een zwarte jas, sportschoenen en een grijze muts.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Mensen die mogelijk iets hebben gezien van het incident of de verdachten, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via tel: 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem tel: 0800 7000

Deel dit bericht met je vrienden!