zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Getuigen gezocht van verkeersongeval op de Nassauweg

11 januari 2010

DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de Nassauweg waarbij een 7-jarige jongen uit Dordrecht gewond raakte. Dit gebeurde op zaterdagmiddag 9 januari tussen 12.00 en 13.00 uur. De jongen werd door een personenauto aangereden en liep daarbij een kapotte bril, krassen op zijn wang en een grote bult op zijn voorhoofd op.

De bestuurder van de auto reed door en kon niet meer worden achterhaald. Ook beschikt de politie niet over een kenteken van het voertuig. Mensen die getuige zijn geweest van het incident worden verzocht contact op te nemen met de politie in Dordrecht op telefoonnummer 0900-8844.  

Lees meer over:

aanrijding Nassauweg
Deel dit bericht met je vrienden!