donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Ongeval vrachtwagen en personenauto op de A16; geen gewonden

8 januari 2010

DORDRECHT - Donderdagavond 7 januari heeft op de A16 een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtauto. Een 65-jarige man uit Bergen op Zoom reed met zijn auto in de richting van Breda toen hij ter hoogte van de Zuidpunt door onbekende oorzaak in botsing kwam met een vrachtauto die naast hem reed.Hierop kwam hij met zijn personenauto voor de vrachtwagen terecht en werd enkele honderden meters voortgeduwd door de vrachtwagen waarna beide voertuigen tot stilstand kwamen.

De man hield geen verwondingen over aan het ongeval. Ook de bestuurder van de vrachtwagen, een 24-jarige man uit Roemenië bleef ongedeerd.

Lees meer over:

A16 ongeval zuidpunt
Deel dit bericht met je vrienden!