maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Den Haag prijst Dordrecht op eigen site aan

7 januari 2010

DORDRECHT - De gemeente Den Haag heeft een eigen site, waarbij ook plek is voor andere plaatsen en gebieden in vooral de provincie Zuid-Holland. Ook Dordrecht wordt aangeprezen en wel op de volgende wijze:

Dordrecht monumentenstad

Hollands oudste stad ligt aan een druk bevaren rivierenkruispunt in de noordwesthoek van het eiland van Dordrecht. Met ruim duizend monumenten, historische binnenstadshavens, talrijke bruggen, overrompelende riviergezichten en bochtige straten is Dordrecht een omweg waard. Vaar door de stad met de fluisterboot of ga te voet op ontdekkingstocht. Op het eiland is ook de toegang tot het Nationaal Park De Biesbosch, een uniek zoetwatergetijdengebied.

www.vvvdordrecht.nl en www.hollandsebiesbosch.nl

Lees meer over:

website biesbosch dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!