maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden na inslaan ruit aan de Voorstraat

26 december 2009

DORDRECHT -  Een 33-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag 25 december aangehouden nadat hij de ruit van een voordeur had ingeslagen. Dit gebeurde bij een woning aan de Voorstraat.

De man stond met twee vrienden voor de deur van de woning waar zijn 33-jarige ex-vriendin bij een vriendin bleef slapen. De man belde diverse malen aan en bonkte op de deur.

Toen de vrouwen de deur niet openden, sloeg hij de ruit van de voordeur in en ging er met zijn twee vrienden vandoor. De vrouwen belden hierop de politie. Deze wist de man even later aan de Botgenstraat aan te houden. De man is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Deel dit bericht met je vrienden!