zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Ernstige aanrijding op de Aquamarijnweg

17 december 2009 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Op de Aquamarijnweg (Kil 3) heeft op donderdagmiddag 17 december rond 13.45 uur een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto plaatsgevonden. Hierbij raakte een 50-jarige man uit Hoogvliet ernstig gewond. De 22-jarige bestuurder uit Hoogvliet die de vrachtwagen bestuurde liep geen letsel op. Vermoedelijk zag hij de personenauto over het hoofd toen hij linksaf de Heliotroopring op wilde rijden. De brandweer moest de auto openknippen op de bestuurder te bevrijden. Personeel van ambulance en traumahelikopter verleenden medische hulp waarna het slachtoffer met hoofd, arm, been en borstletsel in het Erasmus MC in Rotterdam werd opgenomen. De Regionale Verkeersondersteuning doet onderzoek naar de aanrijding.

Foto: Rob van der Woude    website:  http://fotoszhz.webs.com

Deel dit bericht met je vrienden!