donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Petruskapel op de Staart mag open blijven tot 5 december 2010

17 december 2009

DORDRECHT - De Petruskapel op de Staart, bij het Plein 40-45, blijft open tot uiterlijk 5 december 2010. Scriba S.Klein deelt dit in het laatste kerkblad van de Gereformeerde kerk mee. In de kerk moeten nog een aantal brandveiligheidsmaatregelen worden getroffen om door te kunnen gaan. De kerk gaat nu in alle rust de activiteiten afbouwen.

Dat geldt ook voor bijvoorbeeld een andere kerk, die na de diensten van de gereformeerde diensten in de Petruskapel bijeen komt. De kerk op de Staart heeft al een bijzondere relatie met de Wilhelminakerk aan de Blekersdijk. Over die samenwerking zijn in het verleden al afspraken gemaakt. De achterban is mondeling geinformeerd en thans onder de wijkberichten in het eigen kerkblad.

Deel dit bericht met je vrienden!