zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

De Hoop start met televisie-uitzendingen

17 december 2009

DORDRECHT - De Hoop ggz komt met een drietal tv-uitzendingen onder de noemer ‘Hoop Laat’. Op 28, 29 en 30 december worden drie talkshows uitgezonden op de christelijke zender Family7. De Hoop maakt hiermee een aantal thema’s rondom levensbepalende problemen bespreekbaar. Kijkers krijgen de mogelijkheid om na de uitzending hierop te reageren.

De Hoop ggz brengt al een aantal jaren via zelf geproduceerde radioprogramma’s haar visie op (verslavings)problematiek en hulpverlening. Nu komen daar ook televisieprogramma’s bij.

Teun Stortenbeker, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Hoop ggz, is verheugd met de stap die De Hoop zet met televisie: “De Hoop gelooft dat er een uitweg is uit de levensproblemen waarmee mensen kampen. Wij hebben het verlangen om deze boodschap van hoop zo breed mogelijk bekend te maken. We zijn blij dat dit nu ook via de televisie kan.”

In ‘Hoop Laat’ komen zowel cliënten als deskundigen aan het woord. De Hoop biedt mensen de mogelijkheid na elke uitzending te bellen met de nazorg van De Hoop ggz op telefoonnummer (078) 6111 222. Kijkers kunnen ook reageren via email: info@dehoop.org.

Uitzendschema op Family7:
Maandag 28 december 21.30 uur: Alcohol. ‘Alcohol verwoestte mijn leven’
Dinsdag 29 december 21.30 uur: Donkere dagen. ‘God was met mij in een moeilijke tijd’
Woensdag 30 december 22.00 uur: Vergeving. ‘Ik ben én heb vergeven’ 

Foto: Presentator Arie Speksnijder in gesprek met twee studiogasten.

Lees meer over:

ggz de hoop Teun Stortenbeker
Deel dit bericht met je vrienden!