zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Vernieuwde website voor DRC de Mol

14 december 2009

DORDRECHT - Al vele jaren was het een wens van het bestuur van de Dordtse Rennersclub De Mol om de website te moderniseren en alle zustersites samen te brengen op één mooie website. In de loop der jaren waren er naast de hoofdsite diverse zustersites ontstaan zoals de jeugd, dames, junioren, nieuwelingen en elite/beloften site.

Met de moderne technieken is het nu mogelijk om met meerdere personen dezelfde website te onderhouden. Er is nu en heuse webredactie die allen hun eigen categorieën volgen waardoor er een dynamische site is ontstaan met bijna dagelijks ander nieuws. Junior Dennis Eikelenboom is de maker en beheerder.

Ook de sponsors hebben een prominentere plek gekregen op de website. Naast de banner in de header die telkens een ander logo laat zien, zijn er aparte pagina’s voor de sponsoren, Club van 50 en Club van 500. De sponsorpagina zal op 1 januari worden aangepast met alle nieuwe sponsoren.

Sinds 1 december, de eerste twaalf dagen, hadden ze reeds 2767 unieke bezoeken en bijna 20.000 pageviews.

De website is te bekijken via www.drcdemol.nl

Deel dit bericht met je vrienden!