maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Man gaat de fout in en zoekt ruzie met slachtoffer bij winkelcentrum Sterrenburg

10 december 2009

DORDRECHT - De politie stelt een onderzoek in naar een ruzie op het parkeerdak van winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht. Een 39-jarige man uit Dordrecht wilde met zijn auto wegrijden. In de auto zaten ook zijn vrouw en een baby. Op het moment van wegrijden kwam er een andere auto aan waardoor er bijna een aanrijding ontstond.

De 39-jarige man claxonneerde, waarna de bestuurder van het andere voertuig bedreigende bewegingen maakte. Het slachtoffer maakte een foto van de auto van de verdachte. Deze stapte uit. Ook de 39-jarige stapte uit en kreeg klappen in zijn gezicht. Ook gooide de verdachte de telefoon van de aangever weg. Hierna ging de verdachte onder uiting van allerlei bedreigingen weg.

Deel dit bericht met je vrienden!