donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Verdachten auto-inbraak aangehouden op de A15

1 december 2009

DORDRECHT - Een 23-jarige man uit Rotterdam is op de rijksweg A15 bij Alblasserdam aangehouden. Op dinsdag 1 december 2009 rond 02.40 uur zag een bewoner van de Juliana van Stolbergstraat in Dordrecht dat er twee personen bezig waren in een auto. Hij liep naar buiten en rende achter de twee aan.

Op de Mauritsweg raakte hij een van de twee verdachten kwijt. Met de andere ontstond in eerste instantie een discussie en een worsteling. Deze verdachte stapte in een auto en reed weg. De auto zetten agenten aan de kant op de rijksweg A15. Ruim een uur later toen agenten bezig waren met het opnemen van de aangifte zagen zij buiten een man aan het rondkijken in de Juliana van Stolbergstraat bij auto’s. De agenten spraken deze 26-jarige man aan en vonden in zijn rugtas diverse navigatiesystemen. De politiemensen hielden de verdachte aan.

Deel dit bericht met je vrienden!