Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

,,Jacqueline van den Bergh het zichtbare PvdA-raadslid

30 november 2009

DORDRECHT - Jacqueline van den Bergh wil hoger dan plek negen op de kandidatenlijst van de PvdA staan. Ze voert actie op haar eigen weblog om as maandag 7 december voldoende steun te krijgen van de PvdA-achterban, die op de ledenvergadering beslist over haar politieke toekomst.

Ze meldt vandaag

Ik heb hele aardige en ondersteunende reacties ontvangen op mijn bericht over mijn 9e plek op de concept-kandidatenlijst. Dat doet goed. Het blijkt uit deze reacties dat ook veel mensen vinden dat de zichtbaarheid van de PvdA geen prioriteit heeft gekregen en dat met name diegenen - zoals ik - die overal naartoe gaan in de stad en in de wijken lager geplaatst zijn op de lijst.

Lees meer over:

PvdA Jacqueline van den Bergh
Deel dit bericht met je vrienden!