maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse homopaar schrijft feel good boek voor hun geadopteerde kinderen

29 november 2009

DORDRECHT - Ëen kinderboek uit Dordrecht met twee vaders als ouders. Het is geen standaard gezindssituatie voor een kinderboek, maar het is wel in het Nederlands en Engels op de markt gebracht.. Twee geadopteerde kinderen worden er al door hun vaders uit voorgelezen, maar dat kan nu ook wereldwijd. Immers zo meldt de wereldomroep: ,,Een van hun 'vaders' besloot een kinderboek te schrijven met zijn eigen gezin als uitgangspunt. Voor zijn kinderen en de rest van de wereld. "Een 'feel good' boek over een gelukkig gezin."

 De site meldt dat het gezinsgeluk in huize De Witte van Leeuwen  naar eigen zeggen groot is maar niet alledaags. ,,Nadat het homohuwelijk in 2001 werd toegestaan in Nederland, trouwde De Witte van Leeuwen (39) met zijn partner Jos, en startte kort daarop een adoptieprocedure. In 2005 adopteerden zij dochter Arwen, vorig jaar kwam daar zoon Wolf bij: twee Afro-Amerikaanse kinderen. Met twee blanke vaders.Titels: Arwen en haar papa's /  Arwen and her Daddies  
Voor meer informatie, zie de website:
www.feel-good-families.com/
 

Lees meer over:

kinderboek
Deel dit bericht met je vrienden!