maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

PvdA organiseert fotowedstrijd

27 november 2009

DORDRECHT - Betaald werk, vrijwilligerswerk: De BV Nederland kan niet zonder. De economie zou vast lopen, het verenigingsleven valt stil. De PvdA wil laten zien dat mensen trots zijn op het werk dat ze doen. Met als motto 'Mensen aan het werk' organiseert de PvdA Dordrecht een fotowedstrijd. Iedereen kan meedoen. Ook jij. Van amateur tot vakfotograaf, van mobieltje tot telelens. Zet mensen op de foto die uitbeelden wat voor werk ze doen. Laat zien dat ze er plezier in hebben om samen een klus te klaren.

Mail je foto's vóór 25 december 2009 naar: pvdafotowedstrijd@kpnmail.nl. Kijk voor meer informatie op www.pvdadordrecht.nl. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de PvdA-Nieuwjaarsreceptie op zaterdagmiddag 16 januari 2010. De prijsuitreiking wordt gedaan door PvdA-Tweede Kamerlid Roos Vermeij.

Lees meer over:

PvdA fotowedstrijd BV Nederland
Deel dit bericht met je vrienden!