dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Halt - verwijzing na afsteken vuurwerk bij de Romanovhof

25 november 2009

DORDRECHT - Drie jongens van 12 en 13 (2) jaar uit Dordrecht hebben een HALT-verwijzing gekregen voor het afsteken van vuurwerk. Het drietal stak strijkers af in de omgeving van de Romanovhof. Op dat moment liet een 12-jarig meisje uit Dordrecht net de hond uit. Het dier schrok van het vuurwerk en rende weg. Hierdoor kwam het meisje ten val en viel met haar gezicht tegen een bankje. Ze moest in het ziekenhuis worden behandeld aan haar verwondingen.

Ze moest worden gehecht aan haar wenkbrauw en heeft een snee in haar neus. De jongens die in de buurt wonen, werden door de politie opgezocht en aan hen en hun ouders werden de gevaren en gevolgen van hun daden verteld. Het vuurwerk dat ze nog thuis hadden werd in beslaggenomen.

Lees meer over:

halt romanovhof
Deel dit bericht met je vrienden!