Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Hennepkwekerij aangetroffen in de Riouwstraat

25 november 2009

DORDRECHT - In de woning in de Riouwstraat in Dordrecht is dinsdagavond 24 november een hennepplantage ontdekt. Medewerkers van de Milieudienst ZHZ voerden in het pand een controle uit op brandveiligheid en stuitten op de hennepplantage, in totaal 367 plantjes. De politie werd ingeseind die op hun beurt Ecoloss inschakelde voor de ontmanteling en vernietiging van de hennepkwekerij en daarnaast kwam Eneco die constateerde dat er illegaal stroom werd afgenomen. Hiervan wordt aangifte gedaan.

De Unit Forensische Opsporing verrichtten technisch sporenonderzoek en namen een aantal plantjes in beslag voor onderzoek. De agenten hielden een persoon in het pand, een 26-jarige bewoner aan. Hij zal nader worden verhoord.

Deel dit bericht met je vrienden!