Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Museum aan de Haven nog open tot eind oktober 2010

25 november 2009

DORDRECHT - Het Museum aan de Haven, dat tijdelijk de sluiting en verbouwing van Dordrechts Museum opvangt, blijft nog open tot eind oktober 2010. Het museum is te vinden aan de Nieuwe Haven 26. Momenteel is er bijzondere aandacht voor de honderd jaar geleden overleden Dordtse schilder Frans Lebret.

Het museum is van dinsdag tot en met zondag vanaf 11 tot 17 uur geopend. Het is een kleinere collectie dan in het grote museum, maar mensen kunnen er wel verbonden blijven met de collecttie van Dordrechts Museum. De vereniging vrienden Dordrechts Museum ondersteunt het ook en hoopt de komende jaren van een club met zevenhonderd leden uit te groeien tot een vereniging met meer dan duizend leden! Meer info op de website www.dordrechtsmuseum.nl

Deel dit bericht met je vrienden!