dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Indentiteit achterhaald van stoffelijk overschot in het water van de Bomkade

24 november 2009

DORDRECHT - De politie heeft de identiteit achterhaald van de onbekende man die op maandag 23 november 2009 werd aangetroffen in het water bij de Bomkade in Dordrecht. Het gaat om een 43-jarige man uit Spanje. Deze man werkte op een schip dat rond 8 november 2009 aangemeerd lag aan de Wilhelminahaven in Dordrecht.

Op 16 november 2009 werd bij de politie melding gemaakt van vermissing van de man. Waarschijnlijk is hij in het water gevallen. Het onderzoek wijst uit dat de 43-jarige zeer waarschijnlijk om het leven gekomen is door verdrinking en niet door een misdrijf. Een getuige waarschuwde op 23 november de hulpdiensten nadat hij het stoffelijk overschot in het water zag.

Lees meer over:

lijk Bomkade Wilhelminahaven
Deel dit bericht met je vrienden!