maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse winkelier Eddy Boevink krijgt prijs in Hengelo (OV)

24 november 2009

DORDRECHT/HENGELO - Eddy Boevink timmerde in Dordrecht aan de weg vanuit de platen- en cdwinkel van opvangcentrum de Hoop aan de Spuiweg. Hij zette zich als voorzitter van de winkeliersvereniging in en was bij sociale acties betrokken in het belangf van de medemens.
Eddy had ook een idee. Daarvoor is deze Dordtenaar nu ook bekroond met een bijzondere prijs. Het persbericht had als tekst:
 ‘De Roos van Elisabeth, vervaardigt in opdracht van de Stichting Elisabethfonds in verband met de jaarlijkse toekenning, van een prijs voor een persoon, instelling of organisatie, die zich in dat jaar bijzonder heeft ingezet op het terrein van maatschappelijke integratie van (ex-)psychiatrische patiënten.
Jaarprijs 2009 is uitgereikt door dhr. Ir. A.P. Heidema, burgemeester van Deventer.’
Boevink zegt daarover nu: ,,We zijn natuurlijk zeer vereerd met deze erkenning en we hopen door te mogen gaan met het werk dat we doen. We willen graag een verschil maken in onze samenleving voor de mensen die het nodig hebben."Ik wil u bedanken voor de steun van het afgelopen jaar. Dit werk lukt alleen als we samenwerken.
 De winkelier uit Dordrecht van toen is nu: 
Eddy J.M. Boevink
Regiodirecteur Alle®zorg Detachering Twente

Lees meer over:

Eddy boevink
Deel dit bericht met je vrienden!