maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

EBOH viert 88ste verjaardag

24 november 2009

DORDRECHT - Op vrijdag 27 november viert EBOH zijn 88ste verjaardag met een verjaardagsfeest aan de Schenkeldijk. Om 16.00 uur is de visite al welkom.

Museumcafé
In het Museumcafé op de begane grond worden de reünisten verwelkomd door de reünistencommissie, bestaande uit Fred van Wingerden, Lex Holster, Marius van Pelt, Henri Janssen, Henk Heesakker, Ton Hierck en Ad Holster. Met entertainer Gerrit Jansen zal het best gezellig worden en tussen de oude archiefplaten kunnen de voetjes ook nog van de vloer. Cock Holster, Joop Grootenboer en Aad Bras van de Archiefcommissie leiden de bezoekers door het rijke archief, dat tegenwoordig gedigitaliseerd is te vinden bij Erfgoedcentrum DiEP.

Reünistenrestaurant
Aansluitend kunnen de gasten dineren in het speciaal voor deze gelegenheid geopende restaurant in de bovenzaal onder leiding van Koos en Jeannette van Dommelen tegen Reünistenprijzen. Nans Visser treedt op als hoofdserveerster en chef tafelindeling om de grote belangstelling in goede banen te leiden.

Reünistenwedstrijd
Om 19.00 uur staat de Reünistenwedstrijd EBOH Old Stars tegen FC Dordrecht Old Stars op het programma. Bij EBOH zien we oude cracks als Marius van Pelt, Hans en Marcel Schoon, Arie van der Zouwen, Gert van der Wal, Cor van Dommelen en Ernst Bustraan.  Lex Holster tobt met zijn knie en treedt op als coach. Bij FC Dordrecht zien we mannen als Anne Evers, Dick Dubbeld, Peter Matena, Edward Hoogendoorn, Michel Langerak,Edwin Gorter, Kees Koudstaal, Loek Bijl en Dick Hoogmoed aan het werk.

Feestavond
Aansluitend vindt de feestavond plaats met optredens van diverse artiesten en natuurlijk de unieke verjaardagsloterij met prachtige prijzen en als hoofdprijs een luxe digitale TV/DVD combinatie. Alle reünisten zijn welkom, ook degenen waarvan de uitnodiging naast de brievenbus is gevallen.

Lees meer over:

eboh schenkeldijk
Deel dit bericht met je vrienden!