Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Dronken bestuurder loopt weg na aanrijding

23 november 2009

DORDRECHT - Een 38-jarige inwoner van Dordrecht is zondagavond rond 19.20 uur weggelopen nadat hij een aanrijding had veroorzaakt. De man reed in zijn auto op de A16 in de richting van Dordrecht toen hij ter hoogte van de Drechttunnel de macht over het stuur verloor. De man reed met zijn auto tegen de vangrail.

De bestuurder alsmede de twee inzittenden gingen er vervolgens lopend vandoor. De politie kwam het drietal op de Dokweg tegen en heeft de bestuurder aangehouden. De man had teveel alcohol gedronken. Na verhoor mocht de man met een rijverbod op zak weer naar huis. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Lees meer over:

aanrijding A16 drechttunnel
Deel dit bericht met je vrienden!