dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Schietincident aan de Josselin de Jongstraat; politie zoekt getuigen

23 november 2009

DORDRECHT - Zaterdagavond 21 november heeft aan de Josselin de Jongstraat een schietincident plaatsgevonden. Rond 22.50 uur werden in de omgeving van een shoarmazaak meerdere schoten gelost. Niemand raakte hierbij gewond. Drie mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij het schietincident, renden vervolgens in de richting van de Willem Marisstraat. Daarna gingen zij er in een zwarte auto met hoge snelheid vandoor.

De Politie Zuid-Holland-Zuid heeft een onderzoek naar het schietincident ingesteld. De Unit Forensische Opsporing heeft sporen veilig gesteld en de recherche verricht inhoudelijk onderzoek naar het incident. Daarnaast is politie op zoek naar getuigen die zich nog niet bij de politie hebben gemeld. Mensen die meer informatie hebben of die de verdachten voor of na het schietincident zagen, wordt verzocht contact op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Deel dit bericht met je vrienden!