Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Serve the city Dordrecht

23 november 2009

DORDRECHT - In navolging op Diverse City 2008 organiseert Stichting Dordtse Evangelisatie in samenwerking met Stichting Present Dordrecht en Stichting Vuur en Vlam van 21 t/m 24 februari 2010 Serve the City Dordrecht
 
Serve the City (StC) is een christelijke vrijwilligersbeweging die als doel heeft: eenheid in de samenleving te creëren door de stad te dienen. Dit wil zij doen door het organiseren en faciliteren van vrijwilligersprojecten om hiermee de minderbedeelden in de samenleving te helpen.

Komende voorjaarsvakantie willen ze dit dan ook gaan doen met een actieweek in Dordrecht. Een week waarin een groep vrijwilligers zoals een jeugdgroep, klas of collega’s een dag de handen uit de mouwen kan steken en iets kan betekenen voor de mensen uit deze stad die dit hard nodig hebben.
Een tuintje opknappen voor iemand met een handicap, een high-tea organiseren voor dak- en thuislozen of een wandeling maken met bejaarde mensen; zomaar wat voorbeelden van acties waar men in deze week voor kan inschrijven.

Ben jij tussen de 15 en 30 jaar? Geef je dan (met je jeugdgroep) op via onze site: www.stc-dordrecht.nl
Inschrijvingen gaan per dagdeel en starten vanaf januari 2010.

Op zondagavond 21 februari start men met een openingsdienst georganiseerd door Stichting Vuur en Vlam.

Wanneer je deze actie bekend wil maken in je jeugdgroep, dan kun je via de stichting flyers aanvragen.  Kun je niet meedoen? Dan zijn giften ook van harte welkom op girorekening 31.47.700 t.n.v. Stichting Dordtse Evangelisatie, o.v.v. Serve The City Dordrecht (deze giften zijn belastingaftrekbaar).

Lees meer over:

Serve the city
Deel dit bericht met je vrienden!