Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden na slaan buschauffeur bij de Eulerlaan

23 november 2009

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht is vrijdagavond 20 november aangehouden nadat hij een 48-jarige buschauffeur had geslagen. De man kreeg tijdens een rit met de bus ruzie met een 22-jarige vrouw uit Zeist met wie hij samen reisde. Een handgemeen volgde.

De chauffeur zette hierop de bus stil bij een halte aan de Eulerlaan en wilde ingrijpen om het handgemeen te stoppen. Hierop begon de man de chauffeur te slaan. Een medepassagier belde de politie. Deze kwam ter plaatse en hield de man aan. Hij is meegenomen naar het politiebureau en is in verzekering gesteld. De chauffeur liep lichte verwondingen op aan zijn hoofd en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling en vernieling.

Deel dit bericht met je vrienden!