dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Vervolgbericht ongeval A16

23 november 2009

DORDRECHT - De 44-jarige vrachtwagenchauffeur uit Hendrik-Ido-Ambacht die zaterdagochtend 21 november gewond raakte bij een verkeersongeval op de A16 heeft door het ongeval enkele fracturen opgelopen aan been en heup. Hiervoor wordt hij in het ziekenhuis behandeld. De chauffeur verkeert niet in levensgevaar.

De man reed zaterdagochtend rond 3.45 uur in op een vrachtwagen die kort daarvoor gestopt was vanwege een kop-staartbotsing tussen twee personenauto’s. Als gevolg van het ongeval is de A16 tussen de Randweg Dordrecht en De Zuidpunt in de richting van Breda enkele uren afgesloten geweest. Rond 7.00 uur kon een eerst rijstrook worden opengesteld.

Rond 12.00 uur werden alle rijstroken vrijgegeven. Zaterdagavond 21 november wordt rond 20.00 uur de rechter rijstrook voor enkele uren nogmaals afgesloten in verband met opruimen van dieselolie die door het ongeluk de berm in is gelopen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!