dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Bijna vijftienhonderd bezoekers op zesde ARA ART FAIR

22 november 2009

DORDRECHT - Zelf de burgemeester van Dordrecht, R. Bandell, kwam zondag even in Zwijndrecht kijken naar de kunstmanifestatie ARA ART FAIR 2009 in het Zwijndrechtse hotel ARA. Ruim vijftienhonderd mensen, waaronder opvallend veel Dordtenaren, wisten de weg te vinden naar ruim honderd kunstenaars in het hotel in een natuurlijke omgeving nabij het veer naar Puttershoek. Voor de eerste keer was de door Wytske van der Kamp aan gejaagde kunst fair twee dagen. Hierdoor was het met name zondag gezellig druk en had een ieder alle tijd en ruimte om van de kunst te genieten. De opzet is om zo veelzijdig mogelijk kunst te laten zien.

De parkeerproblemen waren vooraf al goed opgelost met twee parkeerplaatsen, zodat de files van en naar het hotel van de voorgaande afleveringen uitbleven. De nieuwe formule van twee dagen zal zich in de praktijk nog even moeten bewijzen, want vorig jaar werd de fair in ARA  een keertje overgeslagen. Door de twee daagse aanpak is er meer ruimte voor onderling contact tussen de deelnemers en dat is grote winst.  Kortom: De manifestatie lijkt weer een nieuwe gouden formule te hebben.

Deel dit bericht met je vrienden!